Temat: Schodołaz
Zapraszamy do galerii: Schodołaz
i do pisania Waszych opinii na jego temat:)
Na Rzecz Osób Niepełnosprawnych i Ich Bliskich Ze Szczególnym Uwzględnieniem Chorych Na Stwardnienie Rozsiane
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapraszamy do galerii: Schodołaz
i do pisania Waszych opinii na jego temat:)
Byłem na expozycji schodołaza ...jest bardzo potrzebny zdecydowanie popieram zakup...natomiast mam zastrzezenia do osób prowadzących ( czyli sprzedawców ) za brak profesjonalizmu w pokazie .. Wszystkie wiadomosci o sposobie zakupu oraz pokaz calego asortymentu, ..pomocy ze strony sprzedawców itd trzeba było ciągnąc ...Panie Prezesie a może jakas inna firma z Jasła lub z Nowego Sącza bedzie bardziej zainteresowana wspołpracą ze Stowarzyszeniem i ich czlonkami i wykaze sie profesjonalizmem..
Ostatnio edytowany przez Bogdan (2012-08-02 17:17:11)
Bogdan - nie od razu trzeba dyskredytować tą firmę.
Wyobraź sobie że doświadczenie tej firmy jest poparte wieloletnią działalnością na terenie całej Polski.
Firmy z Jasła czy też z Nowego Sącza uczyły się od nich.
Jako Stowarzyszenie współpracujemy z nimi prawie od samego początku naszego istnienia i zawsze możemy liczyć na ich pomoc.
Nie można sądzić całej firmy po jednym pokazie.
Z drugiej strony nic nie stoi na przeszkodzie aby takie znajomości nawiązać, więc prośba do Ciebie: jak znasz takowe przekaż proszę komuś z zarządu namiary ( telefon,nazwisko) z kim tam rozmawiać i zaprosimy ich a spotkanie.
Masz racje ale to było tylko takie moje odczucie..pozdrawiam Bogdan
Posty [ 4 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 11 zapytań ]