1

Temat: O jej .....a szkoda że tak malo bylo osób .

I  też dlatego  musiałem aż  dwie  porcje  wspanialego tortu  zjeść był  wspaniały czekoladowy z  dodatkiem owocow tropikalnych ...Koleżanka zrobiła  wyśmienitą kawe bylo  gorąco pomimo  że  dzialała klimtyzacja atmosfera oraz ciekawe tematy  przeplatały  sie nawzajem Pan  Piotr Prezes objasniał prawdopodobny  zakup schodalaza  i  w  ten  sposób  zchęcał do aktywnosci przypominał  o  mozliwosci  zakupu wózka wspomagającego funkcjonowania normalnego życia oraz  serdecznie  zapraszał do  siedziby Stowarzyszenia na  Dyżury ..proszę by  jego  słowa nie  poszły  na  marne tak  sie  facet  stara, okazcie  mu  trochę sympatii i odwiedzajcie siedzibę  Stowarzyszenia.Pani  MARIA stara  sie by  zawsze  byla  Herbatka oraz  Kawa  ze śmietanką ,,a  co  tam wpadajcie bedzie bardziej  sympatycznie i  rodzinnie,natomiast  ja  zapraszam w  środy od  14 tej ..pozdrawiam   Bogdan

2

Odp: O jej .....a szkoda że tak malo bylo osób .

Ło jej..nikt  nie  pisze  że  zalało siedzibę Patronusa...ale  dzięki poświeceniu kilku osób oraz wiele  godzin  pracy w  pomieszczeniu  nie  ma  śladu po  powodzi..nie  pytałem ale myślę  że lokal szanowny  Zarzad... Ubezpieczył od takiego  zdarzenia...Pytam bo  ja  od  niedawna  ubezpieczam swoje  mieszkanie ..takie  czasy...Pozdrawiam piszcie  coś.                                      Bogdan